Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Jultröjor på rea

Jultrojor - Sprid julglädje med våra trendiga och festliga tröjor. Utforska vårt sortiment av unika mönster och färger som garanterat kommer att sätta dig i rätt julkänsla. Shoppa nu och bli festens mittpunkt!

Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Populära jultröjor för en glädjefylld jul

Från slutet av 80-talet ända till 90-talet var jultröjorna omåttligt populära i USA, men försvann för att senare komma tillbaka igen på 2000-talet. Jultröjorna har ofta roliga julmönster och färger som sprider glädje, och hos Lounge by Zalando hittar du jultröjor för hela familjen med upp till 75% rabatt på det rekommenderade detaljhandelspriset.

christmas_sweaters_outlet_2_CM

Jultröja till familjen för den fuletid nu kommer

Jultröjor skapades för att få folk att sluta ta julen på allt för stort allvar och i stället njuta av juletiden tillsammans. Därför skapades trenden till den fulaste jultröjan eller Ugly Christmas Sweater som det heter i USA. Om du aldrig tidigare burit en jultröja kan det vara bra att veta att olika familjer väljer att göra på olika sätt. Vissa familjer väljer att klä sig i matchande jultröjor runt advent och jul medan andra familjer arrangerar en tävling om vem som kan klä sig i den fulaste tröjan. Om du ändå vill kunna komma uppklädd till julmiddagen kan du enkelt trä din stickade jultröja över dina finkläder, för vissa familjer är nämligen jultröjan ett måste för de roliga familjefotona.

Förutom roliga stickade mönster och färger kommer roliga jultröjor med allt från blinkande LED-ljus till andra häftiga 3D-effekter beroende på hur du vill att din jultröja ska se ut. Hos Lounge by Zalando hittar du allt från jultröjor för dam, herr och barn så alla i familjen kan ta del av denna roliga jultrend.

Jultröjor i rätt material får humöret på topp

När du väljer jultröja med LED är det viktigt att du tänker på att följa tvättinstruktionerna för att inte förstöra lamporna i din juliga tröja. Om du valt en jultröja med en 3D-effekt är det också bra att tänka på hur du tar hand om plagget på bästa vis. Det kan ju ibland kan vara roliga bjällror och mycket annat som behöver lite omvårdnad.

Den mest populära färgen på jultröjan är rött eller grönt, men även andra färger förekommer så som vitt som brukar representera snö. För att göra tröjan ännu fulare brukar även olika färger som vanligtvis inte passar tillsammans blandas.

christmas_sweaters_outlet_3_CM

Förutom de klassiska stickade jultröjorna finns även t-shirtar, klänningar och andra plagg med julmotiv som kan vara ett bättre alternativ om jultröjan blir för varm. Självklart finns även en skön pyjamas för den riktigt jultokiga om du inte kan få nog av jultröjan.

När du väljer din jultröja är det även viktigt att du tänker på att välja ett material som du känner dig bekväm i. Förutom ett bekvämt material hittar du även mer naturvänliga material som visat mer hänsyn till miljön under tillverkningsprocessen. Varumärken som säljer jultröjor för dam, herr och barn är många, bland annat Monki, Next och Trendyol och du kommer garanterat hitta en som sätter ditt och alla andras humör på topp.

Billiga jultröjor hos Lounge by Zalando för en kul och ful jul

Att hittat jultröjor på rea är enkelt hos Lounge by Zalando då du som medlem kan få upp till 75%* rabatt på bland annat jultröjor. Lounge by Zalando använder sig av så kallat flash sale, vilket innebär att rabatterna som visas endast är tillgängliga under en begränsad tid och kan därför komma att ändras. Att bli medlem hos Lounge by Zalando är helt gratis och tar inte mer än några minuter. Förutom gratis medlemskap och grymma rabatter har du även tillgång till dessa förmåner hos vår outlet online:

  • Fria returer
  • Nyhetsbrev som informerar om nya rabatter