Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Fjällräven på rea

Fjällräven kläder och accessoarer är skapade för äventyr. Upptäck vår slitstarka outdoor-kollektion med ikoniska ryggsäckar, slitstarka jackor och bekväma utomhuskläder. Shoppa nu och börja utforska världen!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Fjällräven på rea hos Lounge by Zalando

Det finns få varumärken som aldrig upphör att vara populära och omtyckta, och det här är ett av dessa varumärken. Vare sig det handlar om skolväskor till barnen, lämpliga ryggsäckar till vandring i naturen eller bara en praktiskt vardagsväska så är en Fjällräven alltid ett utmärkt val. Du kan shoppa väskor till riktiga fyndpriser hos oss. Med det här varumärket kan det bara inte bli fel!

fjallraven_outlet_1_CM

Hitta din nya ryggsäck på vår outlet online till bra pris

Är du typen som tycker om att sticka ut lite från mängden, eller är du kanske den mer dämpade personen som gillar stilrent och enkelhet? Oavsett vad du känner för just idag så finns det en passande väska i vår sale online med gott om produkter från just Fjällräven. Det fina med just det här varumärket är kombinationen av stil och funktion är utsökt, och att du dessutom hittar dessa prosukter till nedsatta priser i vår outlet online gör det hela ännu bättre!

Du ska inte behöva kompromissa mellan stil och funktion när du söker en ny väska, och därför är Fjällräven det perfekta valet. Det är lätt att tänka att den här typen av väskor endast passar friluftsmänniskor men så är absolut inte fallet, en Fjällräven-väska passar alla! Det finns i en mängd olika färger, storlekar och modeller och du hittar de allra flesta i vår outlet rea online.

Registrera dig i vår Lounge by Zalando för att se hela utbudet av vår outlet. Om du kikar in där då och då så missar du inga av våra erbjudanden!

Kombinera din väska med andra plagg för att få den perfekta looken

Oavsett vad du fyller din väska med går det att kombinera i oändlighet, och det bästa är att den passar med så gott som alla stilar. Den fungerar precis lika väl till jobbet som till gymmet eller skolan. Materialet är av hög kvalitet som håller under lång tid och med många påfrestningar. Om du köper din nya väska på vår sale online kan det vara bra att köpa flera olika modeller som passar just dina behov. Utbudet är stort, modellerna många och priserna låga i vår outlet.

Det finns en anledning till att de flesta märken håller måttet under väldigt lång tid och det handlar givetvis om kvalitet och funktionalitet. Just det här varumärket har båda av dessa egenskaper, och att de dessutom är riktigt stilrena och snygga gör det hela ännu bättre! Kika gärna igenom vårt utbud för att få en uppfattning om modeller, färger och funktioner för att kunna göra ett bra val inför ditt köp.

fjallraven_outlet_2_CM

Bra att tänka på innan du köper en ny Fjällräven

Det finns vissa faktorer som bör vara avgörande inför ett nytt inköp av väska. Dels handlar det om syftet med väskan och om passform och bekvämlighet. Det kan vara bra att ha en mångsidig väska som uppfyller alla dina krav, samtidigt som den ser bra ut och sitter bekvämt på rygger eller över axeln. Vad avser du att bära i din väska och vad kan det tänkas väga? Ju tyngre saker du planerar att bära i väskan, desto viktigare är bekvämligheten och möjligheten att justera sådant som axelremmar och tyngdpunkt.

Det kan också vara roligt att ha en väska som sticker ut lite i mängden, särskilt om du tenderar att bära neutrala plagg i vanliga fall. Detta är givetvis en smaksak, men det vi vill trycka på är att du med enkelhet gör din nya väska till en del av din look. Utbudet i Lounge by Zalando uppdateras och förändras regelbundet, så det gäller att hålla koll på vad som kommer in för att ha möjlighet att klicka hem dina nya väska till väldigt bra priser.

Inför ditt nya köp är det också bra att ha koll på de olika måtten väskorna har och hur de måtten förhåller sig till dina behov. Se därför gärna till att lägga lite tid på att ta reda på dina önskade mått för att på bästa sätt kunna göra rätt val innan du genomför ditt köp. Hos oss finns både stora och små väskor från varumärket och därför är det bra att se till att veta vad dina behov är för att se till att göra bästa möjliga köp.