Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Sommarklänningar på rea

Sommarklänningarna du behöver för att rocka sommaren! Utforska vårt sortiment av vackra klänningar som passar perfekt för soliga dagar, strandutflykter och sommarkvällar. Hitta din perfekta stil idag och njut av sommaren i stil.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Shoppa fina sommarklänningar för soliga dagar

Välkomma till Lounge by Zalando – en online outlet som ger dig upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset på produkter du älskar. Du hittar flera kända märken samt sommarklänningar för det varma sommardagarna. Håll utkik på sidan då nya märken och produkter ofta laddas upp.

summer_dresses_outlet_2_CM

Köp härliga sommarklänningar för dam hos Lounge by Zalando

Oavsett om du njuter av sommaren i Sverige eller någon annanstans i världen hittar du sommarklänningar för dam hos Lounge by Zalando. Under sommarhalvåret kan det bli väldigt varmt och då kan det vara skönt med sommarklänningar i lättare material så som linne eller bomullsklänningar som tillåter materialet att andas. Om du väljer färger som är ljusare eller mer färgglada och inte så mörka hjälper även det till att svalka dig. Längden på klänningen spelar ingen större roll så länge materialet andas. Du hittar allt från maxi, midi, kort till kort-kort beroende på vad för längd du känner dig vacker och bekväm i.

Sommarklänningar kan vara mångsidiga och går bra att bära med ett par fina strumpbyxor eller leggings. Om du känner dig extra frusen går det även bra att matcha klänningen med en snygg kofta och bära klänningen som en kjol istället. Vissa väljer även att bära en långärmad tröja eller t-shirt under klänningen för att ge klänningen nytt liv. Du kan självklart bära tröjan ovanpå klänningen om du vill.

summer_dresses_outlet_3_CM

Köp schyssta accessoarer till sommarklänningen på rea

När du köper din sommarklänning på rea hos Lounge by Zalando kan du räkna med att få ett reducerat pris*. Självklart är det inte bara olika plagg som passar bra till sommarklänningen, utan accessoarer kan lyfta en annars vardaglig klänning till en spännande festblåsa. Var inte rädd för att ta i lite extra med halsband och armband. Om du har en blå klänning, matcha gärna med blått eller varför inte grönt eller färgen du har på skorna.

Större halsband och armband får dig garanterat att stå ut från mängden, men ett diskret mindre armband och halsband kan också ge en mer elegant känsla. Glöm inte matcha med ett par snygga örhängen och kanske en stilig klocka. Ett bra tips när du matchar klänningen med accessoarer är att inte försöka ha mer än tre färger om du vill ha en mer enhetlig look. Skor och väska kan med fördel matchas. Om du däremot är en person som älskar färger och inte har emot att klä dig i regnbågens alla fina färger så var inte blyg för att göra det.

Stort utbud av blommiga sommarklänningar

Hos Lounge by Zalando kan du njuta av upp till 75%* rabatt på dina fina sommarklänningar. Du hittar klänningar som är v-ringade, urringade, kortärmade, långärmade, med mera. Allt beroende på vad du föredrar att bära under veckans alla dagar. Varför inte klä dig i fina blommiga sommarklänningar eller annat fint färgglatt mönster som speglar sommarens alla härliga färger. Om du inte gillar färg och mönster kan du självklart välja en klänning i en mer enhetlig färg, kanske i favoritfärgen.