Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Julklänningar på rea

Välkommen till vår julklänningskollektion. Uppgradera din stil med våra trendiga och bekväma klänningar. Utforska vår samling idag och hitta din perfekta outfit för jul och nyår.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(83)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Vackra julklänningar som får dig att stråla i jul

Välkommen in och hitta din perfekta julklänning inför julens festligheter och middagar. Som medlem i Lounge by Zalando får du ta del av exklusiva erbjudanden och svårslagna priser på de senaste modeplaggen och de mest populära julklänningarna.

Hitta din perfekta julklänning hos Lounge by Zalando

Om du inte har hittat din ultimata julklänning inför julen ännu så är det hög tid att börja leta. Hos Lounge by Zalando finner du ett stort utbud av julklänningar som får dig att stråla på julfesten. Det är ju bara jul en gång om året, så passa på att bära lite extra glitter och unna dig en riktigt glamorös klänning inför julen.

Oavsett vad du har för planer i jul så kan du finna något som passar hos Lounge by Zalando. Här hittar du fina julklänningar som fungerar lika perfekt till julfirandet med släkten som till julmiddagen med arbetskollegorna. Klänningarna finns i en lång rad variationer med olika längd och färger så att alla kan hitta sin perfekta julklänning.

Julens tillställningar kan tendera att bli ganska långa, därför så är klänningarna i det här sortimentet är lika snygga som bekväma att bära. Plaggen är tillverkade i mjuka material så att du verkligen kan slappna av och njuta av julens godsaker vid julbordet. Med dessa julklänningar kan du känna dig bekväm i soffan under den långa julaftonskvällen i väntan på julklapparna.

christmas_dresses_outlet_2_CM

En röd julklänning är ett säkert kort inför julfesten

Förutom jultröjan så är en röd julklänning kanske det allra mest klassiska julplagget. Hos Lounge by Zalando kan du hitta din drömklänning inför årets största och mest efterlängtade högtid. Med en vacker röd julklänning kommer du genast i rätt julstämning framför granen, samtidigt som du känner dig feminin och vacker. Eftersom det är ett så tidlöst plagg kommer du dessutom kunna bära klänningen under många jular framöver.

En klassisk röd julklänning är alltid ett säkert kort om du är osäker på vad du ska satsa på för outfit inför julen. Men för att du ska få ännu större valfrihet så så erbjuder Lounge by Zalando självklart även ett brett utbud av julklänningar i andra färger och nyanser. Om du föredrar någon annan färg framför röd så kan du satsa på en klänning i mörkblå eller mörkgrön som också utstrålar julkänsla. Eller varför inte en plommonlila eller mörkrosa julklänning? En svart julklänning i sammet eller med spetsdetaljer är också ett säkert kort att satsa på. Dessa festliga klänningar kan du dessutom spara och bära även under nyårsnatten när du välkomnar det nya året.

Klassiska klänningar som höjer julkänslan

Hos Lounge by Zalando kan du som medlem fynda glittriga cocktailklänningar, fina klänningar i mjuk sammet och stilrena klänningar med spetsdetaljer i olika färger. Om du vill så kan du även satsa på en snygg julklänning med julmotiv som till exempel renar eller tomtar. Här hittar du helt enkelt klänningar för alla smaker och stilar.

En jultröja eller julklänning med julmotiv är mångas självklara val när de ska spendera sin julafton med familjen. En klassisk julklänning med juliga tryck kommer med största sannolikhet att höja julkänslan hos alla vid julbordet. Klänningarna i Lounge by Zalando sortiment är dessutom otroligt sköna att bära under en hel dag. Det viktigaste under julhelgerna är nämligen att du känner dig bekväm och kan njuta fullt ut av att vara ledig, äta gott och umgås med nära och kära.

christmas_dresses_outlet_3_CM

Bli medlem i Lounge by Zalando och få rabatt på de senaste modeplaggen

Som medlem i Lounge by Zalando får du tillgång till exklusiva rabatter på upp till 75%* på populära märkesplagg i Lounge by Zalandos sortiment. Dessutom får du regelbundet unika tips och nyhetsbrev på mailen, så att du aldrig missar ett supererbjudande från Lounge by Zalando.