Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Kjolar på rea

Kjolar som passar alla tillfällen. Upptäck vårt stora sortiment av trendiga kjolar för varje stil och smak. Från eleganta pennkjolar till avslappnade maxikjolar - vi har något för alla fashionistas där ute. Utforska nu och hitta din perfekta kjol!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Kjolar som passar alla tillfällen

Alla som någon gång burit en kjol vet att det är ett plagg som går bra att bära till det mesta och som fungerar till fest såväl som till vardags. Välj en längre eller kortare kjol beroende på dina preferenser och matcha med en snygg tröja. Hos Lounge by Zalando hittar du kjolar från kända varumärken med upp till 75%* rabatt på ordinarie pris.

skirts_outlet_2_CM

Snygga kjolar i mängder av modeller

Kjolar är ett av de plagg som burits av människor i flera århundranden och har gått från att ha varit en omlottkjol främst tillverkad av lokala råvaror till att idag finnas i flera olika modeller, allt från balettkjol, kortkort och maxikjol för att endast nämna några få. Hos Lounge by Zalando hittar du flera olika modeller från kända varumärken till bra priser. Alla som någonsin använt kjol vet att det är ett bra alternativ till byxor, shorts eller till och med klänning. Fördelen med kjolar är att du kan använda samma kjol till flera olika outfits, tack vare att du själv bestämmer vad för överdel du vill matcha kjolen med. Kjolar på rea fungerar dessutom lika bra på vinterhalvåret som sommarhalvåret, tricket är att ha ett par strumpbyxor som passar för årstiden. På så vis kan du fortsätta använda favoritkjolen även när kylan ligger i liften.

Materialet i kjolarna kan variera

Beroende på årstid kan materialet variera något då en kjol i till exempel viskos som andas mer är skönare på sommaren, medan en stickad kjol eller i sammet är skönare på vinterhalvåret. Många märken försöker idag att skapa mer naturvänliga material, och beroende på vad du föredrar hittar du alltid mer information under produkten du väljer. Om du skulle köpa en längre kjol och tröttna i framtiden går det alltid bra att klippa till och sy in den, så får du en kortare modell och därmed även en ny kjol som kan användas under flera år. Du hittar kjolar på rea hos Lounge by Zalando i olika mönster och färger så du kan välja en som passar just din unika stil. Välj mellan prickigt, randigt eller helt enfärgat och matcha med ett snyggt linne, t-shirt eller tjocktröja. Du kan välja att stoppa i överdelen i kjolen eller låta den hänga avslappnat ovanpå, valet är ditt!

skirts_outlet_3_CM

Olika kjolar och olika längd

När det kommer till kjolar varierar modet på längden av kjolen hela tiden, tumregeln är dock att du bär en kjol i den längd som gör att du känner dig bekväm och snygg i. Oavsett ålder och kroppsform passar såväl en kort modell som en längre. Om du vill vara säker på att känna dig bekväm med längden är alltid ett bra tips att ta dina mått och jämföra med de kjolar på rea som du funderar på att köpa. Om du vill passa på att piffa till kjolen lite extra kan du alltid köpa till accessoarer så som strumpbyxor eller knästrumpor i en häftig färg, eller varför inte ett skärp om kjolen har hällor.

Billigare kjolar hos Lounge by Zalando

När du blir medlem gratis hos Lounge by Zalando shoppingklubb får du upp till 75%* rabatt på ordinarie pris hos flera välkända varumärken. Om du mot förmodan skulle ångra dig har du dessutom ångerrätt och kan enkelt returnera de varor som inte passar.