Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

InWear på rea

InWear är det moderna danska minimalistiska klädesmärket som har ett öga för detaljer. Målet är att skapa kläder som sitter smickrande på kroppen. Kläderna är extraordinära med en unik mix av traditionell och modern textilteknik. Köp och testa själv!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

InWear - exklusiva kläder som passar

För InWear är passformen viktig, därför fokuserar varumärket på att skapa kläder som ger dig bättre komfort och rörelse. Bli medlem gratis på Lounge by Zalando och köp kläderna till ett rabatterat pris. Bläddra i vårt utvalda urval av både basvaror och specialartiklar. Registreringen är helt gratis och det finns mer än 2 500 varumärken.

inwear_outlet_2_CM

Vilken InWear klänning väljer du?

InWear klänningar kommer i flera olika färger och mönster men även modeller. Du hittar bland annat enfärgade och djurmönstrade klänningar både i längre och kortare modeller som går bra att matcha med ett par snygga skor och accessoarer. Färgerna varierar från en klassiska svarta klänningar och jordnära färger till färgglada och mönstrade klänningar för när du vill sticka ut från mängden. Den tidlösa och kvalitativa designen på klänningarna gör att du kan använda de nu samt i framtiden och fortfarande se lika flott ut. 

Det finns dessutom kläder i flera olika kategorier så att du kan skapa en feminin och hållbar garderob fokuserad på passform samt detaljer. Detta gör att kläderna du köper idag passar lika bra tio år från nu. Var inte rädd för att matcha olika mönster och färger med varandra, det kan skapa en mer unik och modern look.

inwear_outlet_3_CM

Ta din outfit till nya höjder med lyxiga accessoarer

När du vill kunna mixa och matcha dina kläder kan det dock vara lite svårare med en klänning, då kan en InWear blus vara ett bra alternativ. Precis som med klänningarna hittar du både olika färger och modeller så som kortärmat, långärmat, draperat, knappar, samt andra stilrena detaljer. Blusen kan du matcha med ett par eleganta InWear byxor, allt från de klassiska kostymbyxorna med snygga veck till byxor med en spännande twist för att framhäva modernitet. Oavsett om du föredrar jeans, capribyxor, mer åtsittande byxor eller byxor med vidare ben finns det garanterat ett par som passar dig. För den lite mer färgglada hittar du även gröna, blåa, lila och andra härliga färger att välja mellan. Självklart finns de mer jordnära färger samt svart.

Förutom klänningar och blusar, finns klädesplagg från topp till tå. Allt från hattar, mössor till skor och andra spännande accessoarer som kan lyfta vilken outfit som helst. En snygg och modern väska tillsammans med ett större halsband kan få den annars mer vardagliga outfiten redo för AW eller annan spännande tillställning. Köp även gärna en snygg kappa som fungerar till de flesta outfitsen. Du hittar allt från mer klassiska modeller till modeller med en modern twist som garanterat sticker ut från mängden, allt för att passa din personliga stil.

Shoppa InWear till rabatterat pris hos Lounge by Zalando

Hos Lounge by Zalando kan du ibland hitta InWear med upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset när du är medlem. Att bli medlem är enkelt och tar endast några få minuter samt är helt gratis. Dessutom får du tillgång till de olika reorna som erbjuds på hemsidan. Du hittar mer än 2500 olika märken samt nya erbjudanden varje dag.

Detta är märket som står för självständighet, nyfikenhet och är tillverkat för livsälskaren. Tanken är att du ska kunna skapa en garderob som ger dig en känsla av feminitet, frihet och självsäkerhet. Du kan förvänta dig kläder som är tidlösa men samtidigt moderna tack vare de oväntade detaljerna.