Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Sommarkläder på rea

Vare sig du ska på stranden eller ut på stan, vi har sommarkläderna som passar dig perfekt. Vårt sortiment erbjuder allt från färgglada klänningar till trendiga shorts. Upptäck din stil och shoppa nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Bekväma sommarkläder för både honom och henne

Här finner du bekväma och billiga sommarkläder i både dam- och herrstorlekar och plagg som shorts, toppar, kjolar och t-shirts. Plaggen hittar du dessutom till fantastiska rabatterade priser som ligger upp till 75%* lägre än priserna du finner i butik.

summer_clothing_outlet_2_CM

Hitta sommarens skönaste plagg

Sommartid vill du inte bara hitta billiga sommarkläder, du vill även att de ska vara bekväma och ha färger och tryck som speglar sommaren. Hos oss hos Lounge by Zalando hittar du allt detta, här finner du plagg av sköna material som bomull, linne, seersucker och viskos. Linne är det absolut bästa materialet att bära när värmen kommer. När dagarna blir längre och varmare ökar också behovet av tunnare och ledigare kläder. Oavsett om du söker efter en ny skön sommarjacka eller en blommig sommarklänning hittar du den hos oss hos Lounge by Zalando.

Linne är luftigt, tunt och riktigt behagligt, och linneshorts, linneskjortor och linnekavajer är bara några exempel på plagg av detta sköna material. Att välja ett bomullsplagg en varm sommardag är faktiskt ett riktigt bra val också då plaggets naturliga fibrer gör att plagget andas och känns svalt trots att tyget är något tjockare än andra material. Bomullsshorts och bomullströjor är några exempel på plagg av detta material. Seersucker är en tunn variant av bomull som är vanligt i sommarplagg och ger bland annat riktigt sköna och snygga klänningar. Du kan också hitta klänningar och skjortor i viskos, ett material som tillverkas av cellulosa och som andas och absorberar fukt bra. Det skrynklar heller inte lika mycket som bomull och linne gör.

summer_clothing_outlet_3_CM

Moderiktiga plagg

hos Lounge by Zalando hittar du moderiktiga plagg som följer årets färg- och mönstertrender. Letar du efter en blommig klänning, t-shirt eller skjorta kan du hitta den här, likaså om du söker efter en färgglad kavaj eller topp. Du hittar också ett stort utbud av neutralt färgade basplagg som alltid ligger rätt i tiden och är ett måste i varje garderob.

De randiga plaggen har nu gjort stark comeback, och det var länge sedan det var så rätt att klä sig i en randig tröja som nu. 90-talsmodet har länge varit inne, och nu börjar även 2000-talets mode komma tillbaka med låga midjor, cut outs och transparanta tyger. Modet är nu även inne i en färgstark period där färger som mandarin, lila, grönt och stark rosa skapar en look som både syns och är riktigt trendig.

Sommarkläder på rea – Lounge by Zalando ger dig de bästa priserna

Teckna upp dig som medlem i vår shoppingklubb så kommer du aldrig missa någon av våra kampanjer, du behöver då inte längre söka på sommarkläder på rea för att hitta billiga sommarkläder. Lounge by Zalando ger dig möjlighet att köpa kläder av välkända märken till rena outletpriser, och här kan du köpa sommarkläder för upp till -75%*! Skulle plagget inte motsvara dina förväntningar eller vara av fel storlek har du dessutom fria returer i upp till 31 dagar från att du fått hem varan.