Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Studentklänningar på rea

Unna dig en fantastisk studentklänning som får dig att sticka ut från mängden. Vårt sortiment erbjuder allt från eleganta och tidlösa klänningar till trendiga och unika stilar. Upptäck nu och hitta din perfekta klänning. Shoppa nu och bli inspirerad!

Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Billiga studentklänningar till årets stora studentfest

Studenten är nästan här och hos Lounge by Zalando hittar du fina studentklänningar på rea med upp till 75% rabatt (jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset) som ger dig chansen att fira din stora dag i stil. Du hittar studentklänningar i olika längder, modeller och material, välj vilken klänning som du vill fira din stora dag i efter många års hårt studerande.

graduation_dresses_outlet_2_CM

Studentklänningar i olika modeller

Studentdagen innebär mycket hopp och spring och det kan därför vara skönt att ha en längre klänning. Hos Lounge by Zalando hittar du bland annat maxiklänningar som går ner till fötterna och skapar en bohemisk men klassisk stil. Om du föredrar kortare studentklänningar på rea finns det feminina midi- eller miniklänningar som framhäver benen lite extra. Förutom olika längd hittar du även vita studentklänningar i olika modeller så du kan köpa en som lyfter fram och framhäver din kropp så du känner dig självsäker och snygg på din stora dag. Du hittar allt från klassiska A-linjeformade och figursydda till lite mer lössittande. Välj även om du vill ha en långärmad eller kortärmad klänning. Om du väljer en kortärmad klänning och dagen blir kallare än du tänkt går det bra att matcha med en snygg kavaj eller tröja och ett par tights eller strumpbyxor nedtill.

Snygga studentklänningar som är bekväma

När du väljer studentklänning är det viktigt att du väljer material som du känner dig bekväm i. Vissa klänningar kommer i hållbara material så som skön, ekologisk bomull eller återvunnen polyester. Oavsett om klänningen är av naturvänligt material eller ej går det bra att använda den vid fler tillfällen än endast på studentdagen för att minska det ekologiska fotavtrycket. Förutom vita studentklänningar finns självklart klänningar i olika färger och mönster om du vill sticka ut ur mängden och bära din favoritfärg bland havet av alla vita studentklänningar. Du kan välja mellan blåa, gula, blommiga eller varför inte svarta studentklänningar? Det är din dag och du som bestämmer!

Så bär du studentklänningar på rea med stil

Om du väljer en klänning som är lite enklare kan en bra idé vara att piffa upp den lite med hjälp av häftiga accessoarer så som smycken och en häftig väska. Ett bra tips är att försöka matcha dina smycken så du får en mer enhetlig look. Om du väljer att bära guld- eller silversmycken brukar det i regel vara snyggast om du håller dig till antingen det ena eller andra, i stället för att blanda för mycket. Är klänningen dock redan utsmyckad med häftiga detaljer kan du skala ner på accessoarerna. Då studentdagen brukar innebära att man går, hoppar och springer mycket brukar många föredra platta, snygga sneakers, dock går det självklart även bra med högklackat om du är bekväm i det. Matcha gärna skorna med klänningen eller dina smycken och bär en färg som passar till resten av outfiten.

Graduation dresses outlet

Högkvalitativa och snygga studentklänningar till rabatterat pris

När du letar efter billiga studentklänningar kan du glädjas åt att du som medlem hos Lounge by Zalando får upp till 75%* rabatt, hemleverans och tillgång till över 2500 olika märken. Ladda ner appen eller besök Lounge by Zalandos hemsida och bli medlem redan idag för att utnyttja rabatten på din studentklänning och annat högkvalitativt mode.