Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Petite på rea

Petite - kläder som är perfekt anpassade för dig! Hitta dina favoriter bland vårt stora urval av trendiga och stilfulla kläder i små storlekar. Utforska idag och hitta din perfekta passform.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Satsa på petite och slipp för stora plagg

Det finns inget jobbigare än att hitta ett par nya byxor som sitter helt perfekt i midjan, men som är alldeles, alldeles för långa. Om det här händer dig ofta, och om du är kortare än 160 cm, är kläder i petite-storlekar lösningen. Och här hos Lounge by Zalando kan du shoppa plagg till upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset.

petite_outlet_2_CM

Petitestorlekar för dig som är kort men stilmedveten

Det spelar ingen roll hur lång du är, det viktigaste är att välja kläder som passar din kroppsform och som sitter snyggt på dig. I många fall går det såklart att sy om och göra vissa justeringar för att plaggen ska passa, men visst hade det varit mycket skönare att bara kunna shoppa plagg som passar direkt när du får hem dem. Hos oss kan du shoppa plagg som funkar direkt, utan kompromisser.

Det finns alla möjliga kläder i petitestorlekar, och det som de alla har gemensamt är att de är anpassade efter dig som har en stor personlighet i en liten kropp. I stället för att du ska behöva anpassa dig efter alla andra kan du köpa kläder som är designade för att se snyggt proportionerliga ut på dig. Glöm tröjärmar som hänger ner över händerna och byxben som måste vikas upp flera gånger – petite är lösningen du väntat på.

Många av plaggen är dessutom tillverkade i hållbara material. Till exempel är ekologisk bomull ett miljövänligt val där mindre vatten behöver användas och man undviker konstgjorda bekämpningsmedel. Om du vill göra hållbara val kan du också satsa på kläder av återvunna material, till exempel polyester.

petite_outlet_3_CM

Så använder du petitekläder som passar din kropp

Vi gillar alla storlekar och kroppsformer, och att vara kort är precis lika bra som att vara lång. Det bästa är att vi alla, oavsett hur långa vi är, kan skapa outfits som är smickrande för vår unika kropp. Många som är korta är stolta över sin längd, och det ska de vara.

Många som är lite kortare än genomsnittet satsar gärna på monokromatiska outfits, alltså när kläderna går i ungefär samma färg. Det ger en helhetskänsla som inte kapar av kroppen så du ser kortare ut. Du kan till och med låta skorna gå i samma färg som kläderna om du vill. En annan sak som till synes kan kapa av några av dina värdefulla centimeter är långa tröjor. Satsa på kortare tröjor eller stoppa in tröjan och kör på midjehöga byxor till.

Shoppa petiteplagg från premiummärken till låga priser

Känner du dig inspirerad att hitta nya kläder som passar dig vill vi hälsa dig varmt välkommen till Lounge by Zalando. Vi är inte en vanlig webbshop – vi är din vän i shoppingdjungeln som ger dig upp till 75%* rabatt på produkter från märkena du älskar. När du har skapat ditt konto kommer du att kunna shoppa mycket billigare än andra som inte är med i vår exklusiva klubb. Vi påminner dig med härliga mejl och pushnotiser om nya kampanjer, och skulle något inte passa kan du skicka tillbaka det kostnadsfritt.