Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Tall på rea

Tall-kläder för dig med höjd! Upptäck vårt senaste sortiment av stilfulla kläder för långa personer. Letar du efter perfekta passformar och trendiga designs? Du har kommit rätt! Shoppa nu och hitta dina nya favoriter.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(83)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Med tall slipper du för korta ärmar och byxben

För att du ska kunna känna dig på topp behöver kläderna passa som om de var skapade just för dig. Om du är lång och har svårt att hitta byxor med tillräckligt långa ben och tröjor vars ärmar inte är alldeles för korta ska du leta efter kläder märkta tall. Hos Lounge by Zalando kan du dessutom spara upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset på kända märken.

Tall-storlekar för dig som är lång

Många som är långa och smala har särskilt svårt att hitta kläder, eftersom plagg med tillräckligt långa ben och ärmar blir alldeles för breda och säckiga. Det är där tall-storlekar kommer in i bilden. Du kan köpa din vanliga storlek som passar i midjan och över axlarna, men slipper korta byxben och ärmar. Tröjor är också lite längre än vanliga så de täcker ordentligt. Här hos Lounge by Zalando kan du hitta spännande kampanjer med storlekar för långa personer och passa på att handla medan priset är lägre än vanligt. Vi fyller hela tiden på med de premiummärken du älskar så din garderob kan bli en reflektion av din personlighet, samtidigt som den passar dina proportioner. Vi jobbar mycket med hållbara märken så du kan köpa produkter som är tillverkade på ett miljövänligt sätt. Håll utkik efter kläder i återvunna eller ekologiska material, till exempel återvunnen polyester och ekologisk bomull.

Så väljer du tall-kläder till din outfit

När du köper tall-kläder finns det egentligen inget särskilt du behöver tänka på. Kör på plagg du tycker är snygga och som passar till din övriga garderob. Enda skillnaden är att du inte behöver köpa en större storlek än du egentligen har för att kompensera för din längd. Det finns lite olika sätt att ange tall-storlekar. Antingen kan hela kollektionen kallas för tall, eller så kallar man storlekarna till exempel tall M eller ML. Alla tall-kollektioner är skapade för dig som är över 179 cm lång. Det enda du behöver tänka på är att välja vad som passar din personlighet. Ett annat tips för dig som har långa ben är att shoppa jeans där storleken är angiven i tum. Här kan det faktiskt vara en stor fördel att vara lång, eftersom jeans med långa ben ofta finns kvar på rea långt efter att ”vanliga” storlekar har tagit slut. Mät i midjan och ditt innerbensmått för att ta reda på vilken storlek du ska satsa på. Om det exempelvis står 30/34 betyder det 30 tum runt midjan och att innerbensmåttet är 34 tum. Ibland kan det också stå W30/L34, och då står W för waist (midja) och L för length (längd).

Upptäck tall-plagg från premiummärken till lägre priser

Häng med i vårt härliga gäng och bli medlem hos Lounge by Zalando, så får du tillgång till premiumkampanjer med exklusiva erbjudanden som är för bra för att missa. Självklart får du fri retur om plaggen inte passar (se våra villkor när du beställer). Så ofta du vill skickar vi ut spännande mejl och pushnotiser med info om vilka kampanjer som är aktuella just nu och vilka som kommer snart.