Byxor för män

Byxor för män

Denna översikt ger information om de populäraste byxtyperna och kommer att hjälpa dig att hitta de perfekta byxorna till din kroppstyp. Zalando Lounge erbjuder dig alla typer av byxor från kvalitetsmärken till rejält rabatterade priser.

Zalando Lounge

Hosenarten

Chinos är lätta sommarbyxor som vanligtvis är gjorda av bomull. De kommer i ledig utformning som är tajt runt anklarna, passar till nästan alla typer av skor och ser väldigt bra ut med klassiska t-shirtar och långärmade toppar. Dessa byxor är väldigt mångsidiga: de passar bra med träningsskor på dagen och perfekt för kvällsevenemang i smart-casual-stil.

Förskönar H- och V-kroppstyper

Slim fit-byxor är tajtare än den klassiska passformen och kännetecknas av en kroppsmedveten form och tyger med hög elastisticitet. Modeller som innehåller 2-3 % elastin håller sin form även när de använts mycket.

Förskönar H- och V-kroppstyper

Träningsunderdelar är sedan länge inte bara till för träning: i åratal har designermärken skapat modeller gjorda av högkvalitativt tyg som lediga plagg. Dessa byxor kännetecknas av ett brett snitt och tajta manschetter vid fållen.

Förskönar alla kroppstyper.

Byxor med vanlig passform har en rakt snitt och inga speciella drag. Denna stil är så populär eftersom den ger en ledig twist till skinny jeans och den är perfekt för de som inte vill fokusera så mycket på sina ben. Byxor med vanlig passform är extremt bekväma och brukar inte ha så mycket dekorationer.

Platta A och V

Cargobyxor kännetecknas av ett rakt, ledigt snitt och bärs oftast på sommaren. Deras unika drag är ett par fickor på utsidan benen som vanligtvis är fästa med spännen, kardborreband eller knappar. De är ett populärt plagg för fritidsaktiviteter utomhus och ger varje outfit en sportig look.

Förskönar alla kroppstyper.

Under varma sommardagar är shorts ett populärt alternativ till långa byxor. De är riktigt mångsidiga och kan användas med både avslappnad skor i espadrillstil och sportiga gympaskor. Tänk alltid på shortsens längd när du köper dem: de ska sluta vid knäna utan att täcka dem helt. Men om knäna döljs, kan du bara vika upp byxbenen (eller prova en mindre storlek).

Förskönar H- och V-kroppstyper