Om oss

 
   
   
   
     

ZALANDO VÄLKOMNAR EN NY MEDLEM TILL FAMILJEN

I mars 2010 expanderade Zalando SE sin portfölj och lanserade Zalando Lounge, en av Europas mest framgångsrika shoppingklubbar.

ENDAST FÖR MEDLEMMAR

Våra befintliga 50 miljoner registrerade medlemmar får tillgång till toppmärken till oslagbart låga priser. Varje dag erbjuds nya begränsade kampanjer från eftersökta märken och utsökta lyxmärken från mode- och livsstilsbranschen med betydande rabatter på upp till 75 % jämfört med rekommenderat återförsäljningspris.

ETT BRETT UTBUD ERBJUDANDEN FÖR ALLA SMAKER

Zalando Lounge är mer än bara en stor lågprisbutik. Vår styrka ligger i vårt fokus på mode: ända från eftersökta märken, nischade märken och populära internationella designers till exklusivt mode. Vår produktlinje erbjuder något som passar alla vår modemedvetna kunders smak. Vårt sortiment omfattar skor och kläder för kvinnor, män och barn samt underkläder, accessoarer, sportprodukter och hemartiklar. Med våra över 2 500 produkter har vi något för alla.  
Zalando Lounge I Europa (2017)

ZALANDO LOUNGE I EUROPA

Efter stora framgångar i både Tyskland och Österrike, började vi leverera till europeiska grannländer. År 2011 lanserades vi under namnet Zalando Privé i Frankrike med efterföljande lanseringar i Nederländerna och Belgien 2012 och sedan i Finland, Danmark, Sverige och Schweiz 2013. År 2014 lanserade vi i Storbritannien och 2016 i Italien. Sedan 2017 finns vi även tillgängliga för våra polska kunder. År 2018 expanderade vi till Spanien följt av en expansion till Tjeckien 2019. Efter stora framgångar i både Tyskland och Österrike, började vi leverera till europeiska grannländer. År 2011 lanserades vi under namnet Zalando Privé i Frankrike med efterföljande lanseringar i Nederländerna och Belgien 2012 och sedan i Finland, Danmark, Sverige och Schweiz 2013. År 2014 lanserade vi i Storbritannien och 2016 i Italien. Sedan 2017 finns vi även tillgängliga för våra polska kunder. År 2018 expanderade vi till Spanien följt av en expansion till Tjeckien 2019.

Våra toppmärken


Vad är Zalando Lounge?

Vad erbjuder vi?

Zalando är Europas ledande modeplattform. Vi erbjuder våra kunder inte bara ett stort utbud, utan även en omfattande kundupplevelse. Zalando Lounge är ett exklusivt tillägg till Zalandos shoppingupplevelse. Vår outlet erbjuder medlemmar begränsade upplagor kampanjerbjudanden i tre dagar från toppmärken som Desigual och Victoria’s Secret till mycket låga priser. Varje vecka håller vi dig uppdaterad om våra aktuella kampanjerbjudanden via e-post.
Vi erbjuder våra kunder möjligheten att köpa exklusiva märkesvaror till rabatterade priser. Våra medlemmar får chansen att köpa produkter från exklusiva märken och dyra märken med upp till 80 % jämfört med rekommenderat återförsäljningspris. Våra dagliga kampanjerbjudanden är bara tillgänglig en begränsad tid, så du måste vara snabb med att plocka hem din favoritartiklar. När ett kampanjerbjudande gått ut, kan vi inte beställa varorna på nytt. Upptäck nya märken och trender i Zalando Lounges modeordlista och följ våra nya, befintliga och kommande kampanjer i farten med Zalando Lounges app för Android och iOS.

Vem kan gå med?

Varför är produkterna Zalando erbjuder så billiga?

Om du redan har shoppat på Zalando, kan du använda dina inloggningsuppgifter för att logga in på Zalando Lounge. Bara logga in på Zalando Lounge med din e-postadress och ditt lösenord på Zalando. Om du vill få tillgång till Zalando Lounge, men ännu inte är registrerad Zalando-kund kan du registrera ett kostnadsfritt kundkonto. Du behöver inte köpa något och du kan säga upp ditt medlemskap när som helst. Du kan registrera dig på Zalando Lounge här.
För att kunna erbjuda våra medlemmar exklusiva märken till otroligt konkurrenskraftiga priser, vårt köpteam köper in nya erbjudanden varje dag. Zalando samarbetar exklusivt med auktoriserade partners och märkestillverkare för att garantera 100 % äkthet på våra varor. En annan orsak till varför vi kan erbjuda artiklarna till så konkurrenskraftiga priser är att varorna levereras till vårt lager så snart kampanjen avslutas, vilket minskar lager- och distributionskostnaderna. Detta leder i sin tur till längre leveranstider. I vissa fall kan det ta upp till fem veckor innan din artikel levereras.