Byxor för kvinnor

Byxor för kvinnor

Denna översikt ger information om de populäraste byxtyperna och kommer att hjälpa dig att hitta de perfekta byxorna till din kroppstyp. Zalando Lounge erbjuder dig alla typer av byxor från kvalitetsmärken till rejält rabatterade priser.


Zalando Lounge

Blazertypes

Bootcut-byxor kännetecknas av en utsvängd form nedtill. Detta snitt gör det inte bara möjligt att ha stövlar under byxorna, utan passar även perfekt med sommarskor. Från början brukade arbetare ha dessa byxor över stövlarna för att stöta bort vatten och smuts. Idag förskönar byxorna de flesta figurer, döljer stora vader och betonad rumpa.

Förskönar alla kroppstyper.

Smala byxor har varit en viktig del av kvinnors garderob i åratal. Eftersom de är designade för att bäras nära huden, har dessa jeans material med hög elasticitet samt konventionell bomull. Många designer har fickor som förskönar rumpa och lår, som perfekt tar fram de kvinnliga kurvorna. De designades ursprungligen för atleter som dansare och skejtare som behövde ha så fria ben som möjligt.

Platta H-, V- och X-kroppstyper.

Byxor med vanlig passform har en rakt snitt och inga speciella drag. Denna stil är så populär eftersom den ger en ledig twist till skinny jeans och den är perfekt för de som inte vill fokusera så mycket på sina ben. Byxor med vanlig passform är extremt bekväma och brukar inte ha så mycket dekorationer.

Platta H-, A- och X-kroppstyper.

Utsvängda byxor är väldigt lika bootcut-byxor. I båda fall är benen smalnar benen ned till knähöjd för att sedan bli bredare därunder. Utsvängda byxor är betydligt bredare på nedre delen av benet jämfört med bootcut, vilket gör att de passar bra till stövlar. De passar också till sommarskor som sandaler och kilklackar och kan skapa vackra bohemiska looker.

Förskönar alla kroppstyper.

Avsmalnande byxor (eller morotsbyxor) är generellt väldigt höga och breda runt höfterna, men smala vid fållarna. Formen liknar en morot, därav namnet, och de framhäver den kvinnliga figuren genom skickligt betona midjan. Dessa ska användas med tajta toppar eller skjortor som stoppas in i byxorna. När du kombinerar dem på rätt sätt, får de höfterna att se bredare ut, vilket gör den passande för kvinnor med mindre tydliga kurvor.

Förskönar H- och V-kroppstyper

Chinos är lätta sommarbyxor som vanligtvis är gjorda av bomull. De har en ledig passform som är bred på toppen och tajt i basen, som passar bra att kombinera med nästan alla typer av skor. De ser fantastiska ut med klassiska t-shirtar och långärmade skjortor, och är väldigt mångsidiga: Under dagen passar de bra ihop med gympaskor, medan de kan kombineras med skor med väldigt höga klackar på kvällen.

Förskönar H- och V-kroppstyper