Typer av klänningar

Typer av klänningar

I denna guide får du en överblick över de vanligaste typerna av klänningar och kommer att hjälpa dig att hitta plagg som passar din kroppstyp perfekt. Zalando Lounge erbjuder dig alla typer av klänningar från kvalitetsmärken till rejält rabatterade priser.

Zalando Lounge


Dresstypes

Den a-linjeformade klänningen är en av de populäraste typerna av klänningar, eftersom den lyfter fram fördelarna för nästan alla figurer och kan kombineras med andra kläder på väldigt många olika sätt. Den kännetecknas av en kroppsnära övre del och en bredare del runt midjan, vilket skapar en feminin silhuett utan att vara alltför provokativa.


Förskönar alla kroppstyper.

Fodralklänningen är en tidlös modeklassiker och ger garanterat en imponerande look. Den smala utformningen framhäver den kvinnliga kroppsformen och ger tillräckligt med utrymme för kreativa kombinationer – oavsett om det är för arbetsveckan eller speciella tillfällen.


Förskönar både H- och X-kroppstyper.

Denna omlottklänning är en charmerande mångsidig. Under det flödande tyget, kan du dölja mindre problemområden, medan bältet och rosetten effektivt framhäver din midja. Samtidigt formar den sofistikerade v-ringningen en fantastisk urringning som lyfter fram dina kvinnliga tillgångar.Förskönar alla kroppstyper.

Alla kvinnor kan känna sig bekväma i ett nattlinne, om de bara vet hur man bär det på rätt sätt! Designen kännetecknas av smala band och helt utan ärmar. Utformningen är designad för att kunna kombineras med olika toppar och dessa klänningar brukar passa in i alla garderober. Och i svala temperaturer är det enkelt att sätta på sig en tröja över klänningen.


Platta V- och X-kroppstyper.

Skjortklänningar är väldigt populära så att du kan ha på dig oavsett tillfälle. Du kan använda den för business-stil eller på ett lekfullt sätt. Även på vintern ser skjortklänningar bedårande ut i kombination med stövlar och en cardigan. Knappfästet fram hamnar i blickfånget och du behöver inga fler smycken. Din kvinnliga figur kan betonas i om du kombinerar klänningen med ett midjebälte.Förskönar alla typer av figurer.

T-shirt-klänningen får högt betyg tack vare sin raka utformning och eleganta återhållsamhet. Det är ett praktiskt alternativ till fodralklänningar för vardagen och döljer även problemområden. Tyger som silke, chiffong eller lyocell gör dessa klänningar lätta och luftiga, vilket ger maximal rörlighet i bredare designer.


Platta A- och X-kroppstyper.