Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Bang & Olufsen på rea

Bang & Olufsen - Högkvalitativa ljudupplevelser och stilfull design. Upptäck vårt sortiment av lyxiga högtalare, hörlurar och ljudsystem. Utforska idag och låt musiken ta dig till nya höjder.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(83)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Upptäck Bang & Olufsens ljudvärld hos Lounge by Zalando

Hos Lounge by Zalando kan du handla marknadens förmånligaste ljudteknik i vår Bang & Olufsen-outlet. Här hittar du elektroniktillverkarens bästa produkter, till exceptionellt låga priser. Allt du behöver göra är att registrera dig i vår outlet-klubb med din e-postadress. Därefter får du tillgång till hela vårt utbud av Bang & Olufsens produkter, till nedsatta priser.

bang_olufsen_outlet_1_CM

Lyssna på musik och favoritpoddar med Bang & Olufsen-hörlurar från vår märkesoutlet online

B&O är ett danskt, numera legendariskt företag som tillverkar exklusiv hemelektronik av olika slag. I deras sortiment finns hörlurar, högtalare, radio- och TV-apparater och till och med mobiltelefoner. Alltsedan det anrika företaget grundades 1925, har det utvecklats till att bli världsledande inom högkvalitativt ljud och bildutrustning som dessutom håller en exceptionellt hög, estetisk standard.

Många köper Bang & Olufsen-utrustning för kvalitetens skull, men lika många skaffar också produkterna för att de helt enkelt gillar designen. I vår outlet kan du fynda Bang & Olufsens sortiment med rabatter på upp till 75%*. Missa därför inte tillfället och registrera dig redan idag!

Hörlurar med tidlös elegans och exceptionell ljudkvalitet

Hörlurar är ett av Bang & Olufsens signum och de har ett stort sortiment i kategorin. Deras så kallade over ear-hörlurar omsluter hela örat och ger dig total komfort, vilket gör att du kan fokusera mer på det du lyssnar på. Hörlurarna är trådlösa och kopplas upp med bluetooth. Som alla Bang & Olufsens produkter är design, ljud och komfort en synergi av perfektion.

Utöver de större hörlurarna som passar alla som vill ha hög komfort utan något tryck på örat, finns också små öronsnäckor som du enkelt tar med dig och som ryms i din handväska. Trots det lilla formatet, får du en autentisk och komplett ljudbild som stänger ute brus och oönskat ljud. Även öronsnäckorna fungerar trådlöst med bluetooth-funktionen och passar att använda på jobbet, hemma eller på gymmet. De små hörlurarna laddas i ett medföljande etui som trots sin lilla storlek håller lika hög kvalitet på formgivningen, precis som varumärkets alla andra produkter.

bang_olufsen_outlet_2_CM

Högtalare som blir en inredningsdetalj

Med Bang & Olufsens utbud av högtalare kan du välja mellan flera modeller som alla har en sak gemensamt: de ger dig en kraftfull och exceptionell ljudupplevelse. Med wifi-funktion kan du koppla din spelare till flera högtalare och på så vis spela samma musik i flera olika rum. Det innebär att du kan styra ditt sätt att lyssna på musik, precis enligt ditt eget tycke och smak.

Ett exempel är den klassiska modellen Beoplay A9 som med sin ikoniska design, även blir en vacker inredningsdetalj i ditt hem. Föredrar du en kompaktare design väljer du istället Beosound Level, vilket med sitt diskreta och minimalistiska utseende också tillåter att du skräddarsyr ljudupplevelsen, precis som du vill ha den.

Men hur är det då med portabla högtalare från Bang & Olufsen? Jodå, de finns också. Varumärkets bluetoothhögtalare är perfekta för dig som vill kunna spela musik, var du än befinner dig. Vare sig du är hemma eller på språng, kan du koppla upp dig mot alla enheter som är utrustade med bluetooth-funktion.

TV-apparater för en överlägsen tittarupplevelse

Bang & Olufsens prisvinnande tv-apparater skapar perfekta förutsättningar för alla som älskar film och TV-serier. Här är det HD-kvalitet på högsta nivå som gäller och de lämnar verkligen ingenting att önska för alla filmkonnässörer som vill ha de bästa förutsättningar när de tittar på film.

Men som alla vet som älskar film, spelar också ljudet en otroligt stor roll i upplevelsen. Det här har B&O alltid i åtanke när de producerar nya tv-apparater och även ljudkvaliteten är oklanderlig. För dig som vill ha ett surroundsystem till TV:n, går det enkelt att kombinera apparaten med ett högtalarsystem från B&O.

Även här måste vi särskilt nämna designen. Deras modell Beovision Harmony, är exempelvis perfekt för alla som prioriterar estetik lika mycket som tittarupplevelse. Många som är intresserade av inredning och noggrant planerar vad hemmet ska fyllas med, är av åsikten att en tv-apparat är en ganska ful pryl att ha hemma.

Bang & Olufsens TV Beovision Harmony är utrustad med ett kabinett där tv:n kan döljas. Den omvandlas då till en snygg och stilfull möbel som smälter in i inredningen på bästa, tänkbara sätt. Företaget är en av föregångarna för den Skandinaviska minimalismen och de lever fortfarande upp till ryktet som fanbärare av den sparsmakade stilen. TV-apparaterna från företaget är ett bevis på detta.

B&O-utrustning för hemmabiografen

Alla som är stora älskare av film och vill satsa på ett hemmabiosystem, kan med fördel fördjupa sig i Bang & Olufsens utbud. Deras utrustning kan ge dig ett komplett system för en överlägsen filmupplevelse som dessutom designmässigt överträffar allt annat. Både tv-apparater och de lyxiga högtalarna gör att det går att skapa en exceptionell underhållningssektion i hemmet som också blir ett riktigt blickfång.

Hos Lounge by Zalando kan du handla B&Os högtalare och hörlurar till outletpriser som är svårslagna. När du registrerar dig i vår privata outlet klubb, får du tillgång till hela vår katalog av märkesprodukter och kläder. Det enda du behöver göra är att registrera dig här online, för att inom några minuter kunna åtnjuta medlemskapets alla fördelar.